Ideeën voor een luxe cadeau voor haar

Hoe kun je als man een goede indruk maken op je (aanstaande) vriendin? Inderdaad, een luxe of bijzonder cadeau doet het bij de vrouwen altijd goed. Maar daar komt ook direct het grootste probleem om de hoek kijken. Niet alle mannen zijn even creatief of hebben een goed zicht op wat een vrouw mooi vindt. Daarom kun je vast wel enkele tips gebruiken? Hieronder enkele luxe cadeau´s die zeker in de smaak zullen vallen en waarmee je in een goed blaadje komt te staan.

Gouden of zilveren sieraden

Er is bijna geen vrouw die sieraden niet mooi vindt. Sieraden staan vrouwen ook prachtig. Mooie sieraden maken de outfit van de vrouw helemaal af. Natuurlijk moet je wel met een luxe gouden of zilveren sieraad komen. Ben je bang dat je hiervoor wel heel diep in de buidel moet tasten? Er zijn ook exclusieve sieraden met grote korting te koop. Welk soort sieraad zal voor een vrouw niet zo heel veel uitmaken. Een ring, horloge, oorbellen, een armband, een prachtig collier of misschien een hele set? Als ze van goud of zilver zijn passen ze bij ieder type vrouw. Wil je het helemaal luxe aanpakken? Kies dan voor sieraden waarin diamantjes zijn verwerkt. 

Een hippe handtas

Voor nog meer luxe cadeau´s moet je in de categorie van de modeaccessoires blijven. Naast sieraden doe je de moderne vrouw geen groter plezier dan met een handtas. Een handtas is voor veel vrouwen een onmisbaar modeaccessoire. Er zijn zelfs handtassen die dusdanig populair zijn, dat de waarde in de loop der jaren stijgt. Pak het daarom slim aan en koop een courant merk handtas die het op veilingen goed doet, zoals een Hermes of een Delvaux. Je vriendin is er altijd blij mee en jij doet een goede investering voor de toekomst. 

Een heerlijk geurtje

Een vrouw zal het heus wel begrijpen dat jij niet snel met make-up als cadeautje aankomt. Maar een ander luxe cadeau voor de persoonlijke verzorging wordt zeker gewaardeerd, zoals een luxe geurtje. Nu is er erg veel keuze uit vele honderden parfums, dus je staat misschien met je handen in het haar? Geen zorgen, er zijn enkele hele populaire vrouwengeurtjes die iedere vrouw wel lekker vindt en waarmee je geen fout kunt maken. Zo is het meest populaire geurtje voor de vrouw Chanel. 

Durf je een cosmetische ingreep cadeau te doen?

Veel vrouwen hebben al dan niet onder invloed van social media, de wens om iets aan hun lichaam te verbouwen. Dit hoeft helemaal niet extreem, maar bijvoorbeeld een borstvergroting, een neus- of kinlift of een keer botox gebruiken voor een strakkere en jongere huid. Een cosmetische ingreep is de afgelopen jaren een stuk goedkoper geworden. Het is een zeer speciaal cadeau en zeker een succes! En waarom niet samen met je vriendin even een botoxbehandeling laten uitvoeren? Dan zie jij er ook beter uit en voel je je beter. 

Een ontspannende vakantie

Het hoeft niet altijd een cadeau te zijn waar alleen je vriendin van kan genieten. Misschien ben je wel aan vakantie toe? Boek dan een luxe vakantieoord voor jullie samen en doe dit cadeau aan je vriendin. Je hebt zo een prachtig cadeau voor je vriendin, maar het is stiekem ook een heerlijk cadeau aan jezelf.