Bekend of onbekend, jong of oud; in de wereld van damestassen maakt het niet uit waar je vandaan komt of wie je bent maar wat je koopt.  Vrouwen zijn er nou eenmaal om de economie een eindje op weg te helpen met het kopen van leuke musthaves. Zo zullen vele vrouwen het vast eens zijn met de uitspraak: ‘ Van tassen kun je veel hebben, maar nooit te veel’.

Voor elke gelegenheid kan een andere tas gebruikt worden en waarom maak je hier dan niet optimaal gebruik van? Dus komt een kast vol tassen in verschillende en maten jou ook bekend voor, maar kun je bij het zien van een mooie tas het toch niet laten om hem te kopen? Geloof ons, je bent niet de enige!

Ook celebrities hebben hier mee te kampen en zij laten dan ook vol trots hen tasjes wereldwijd zien.  Er is uit een nieuw onderzoek zelfs gebleken dat vrouwen dure damestassen gebruiken om andere vrouwen uit de buurt te houden van hun man. Dure producten laten namelijk zien dat zij toegeweide mannen hebben die aan die luxe meebetalen. Dit heeft de Universiteit van Minnesota onderzocht, zij hebben de conclusies gebaseerd op experimenten. Natuurlijk zijn er ook vrouwen die er graag mooi uit zien en tassen voor zichzelf kopen, met voorkeur voor een goede tas die er chique uitziet.