Sushi Rotterdam

Tijdens een Workshop Sushi Maken leer je hoe je zelf op een vrij eenvoudige manier sushi’s kunt maken. Heb je een bijzondere gelegenheid of een zakelijke bijeenkomst die je eens op een ludieke wijze wilt afsluiten? Heb je iets leuks te vieren of ben je gewoon nieuwsgierig hoe het werkt? Dan is een workshop Sushi Maken echt iets voor jou!

Een workshop Sushi Maken is uitermate geschikt als invulling voor al je zakelijke en particuliere feestjes, partijtjes en evenementen, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, promotie, congres, afscheidsfeest, teamuitje, vergadering, verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest, reünie, familiefeest of vriendenbijeenkomst.

De lekkerste sushi maak je zelf
Tijdens een workshop Sushi maken leer je niet alleen de meest lekkere sushi te maken, je geniet uiteraard ook zelf van al die overheerlijke sushihapjes die je zelf hebt bereidt, gezellig onder het genot van een drankje met je familie, vrienden of collega’s. Een workshop Sushi maken is de perfecte manier om de Japanse keuken te leren kennen en er een hele hoop over te leren.

Je maakt de aller lekkerste sushi van de aller beste kwaliteit helemaal zelf met verse ingrediënten tijdens een workshop Suhsi maken. Na het maken kun je er natuurlijk ook heerlijk zelf van smullen. Onder begeleiding van een professional worden je de geheimen van ervaren sushimakers uitgelegd zodat jij ook zelf in staat bent de meest lekkere sushi zelf te maken. Het is niet alleen leerzaam, het is ook nog eens lekker en absoluut een onvergetelijke belevenis dat je niet mag missen.